L'Oréal Expert

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten van L’Oréal uit de Expert lijn.

De naam zegt het al: ontwikkeld in samenwerking met experts. Deze producten dragen bij aan de verbetering en het behoud van de kwaliteit van verschillende haartypes.

De drie belangrijkste verzorgingsproducten uit deze serie zijn de Lumino, Liss unlimited en Mytic oil.
Voor de styling werken we vooral met de producten van Tecni Art.

Lumino Contrast

De Lumino Shampoo van L’Oréal is ideaal te gebruiken om highlights op te frissen. Tevens zorgt het voor een diepe reiniging van het haar. Met behulp van deze shampoo blijft de kleur langer behouden en voelt het haar zijdezacht aan. Bovendien creëert het een duurzame prachtige glans zonder het haar vet te maken.

Mytic Oil

De koninginnen in het oude Egypte die oliën op hun haren aanbrachten vormden de inspiratiebron voor dit geheime kapperswapen voor weelderige, gezond uitziende haren. Toevoegingen van gemberolie en osmanthusextract verzorgen het haar en geven fijn haar waardoor het er gezond en glad uitziet. Het haar blijft veerkrachtig en voelt luchtig aan. Getest onder dermatologisch toezicht. Zonder parabenen.

Liss Unlimited

De L'Oréal Professionnel Liss Unlimited Shampoo uit de Série Expert lijn is een gladmakende shampoo op basis van pro-keratine die speciaal ontwikkeld is om de haarstructuur van (weerbarstig) haar te herstellen en versterken.

De aminozuren en tarwe proteïne in de shampoo herstellen de haarstructuur, kukui en teunisbloem oliën versterken het haar en zuiveren het haar en de hoofdhuid, vergemakkelijken het föhnen en bieden bescherming tegen luchtvochtigheid. Het resultaat? Een gladde, glanzende haarvezel, pluisvrij haar en 4 dagen perfecte gladheid, zelfs bij 80% luchtvochtigheid!

Tecni Art

Tecni art biedt een direct antwoord op al je styling wensen, deze producten hebben lichte texturen, pure formules, zijn niet plakkerig, makkelijk uitspoelbaar en laten geen residu achter.